Νέο κολυμβητήριο ετοιμάζει ο ΝΟ Βουλιαγμένης!

Εργο για το πόλο και την ελληνική κολύμβηση από το ΝΟΒ

Η ελληνική υδατοσφαίριση είναι παραδοσιακά το πιο πετυχημένο αν και υποτιμημένο άθλημα στην Ελλάδα. Παρά τις επιτυχίες, τις μεγάλες προσπάθειες των αθλητών και των ομάδων υλικοτεχνική υποδομή είναι πενιχρή στα μέρη μας. Φαίνεται πως κάτι αλλάζει.

Ήδη ο Ολυμπιακός ξεκινάει την κατασκευή δικό του δικού του κολυμβητηρίου. Στον ίδιο δρόμο ακολουθεί και μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο ναυτικός όμιλος Βουλιαγμένης. Με έξι διεθνή τρόπαια σε άντρες και γυναίκες ο σύλλογος των νοτίων προαστίων όπως ανακοίνωσε θα φτιάξει το δικό του υπερσύγχρονο κολυμβητήριο.
Συγκεκριμένα, την κατασκευή ενός νέου κολυμβητηρίου, στις εγκαταστάσεις του στο Λαιμό, ανακοίνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης. Το ιστορικό σωματείο του υγρού στίβου φιλοδοξεί να αποκτήσει ένα από τα πιο σύγχρονα κολυμβητήρια της Ευρώπης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του, με τη συμπαράσταση και την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ! Το νέο μας κολυμβητήριο είναι προ των πυλών! Θα αποτελέσει ένα από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης! Η διοίκηση του Ομίλου μας μετά από πολύχρονες προσπάθειες, με την καθοριστική συμβολή του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Πατούλη, καταφέρνει να κάνει αυτό το ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ για τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ πραγματικότητα!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο ΝΟΒ.