Η Καρλεούσα είναι και πάλι εδώ!

Χαμός με τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντούσαν Τόσιτς και την iconic τραγουδίστρια Γελένα Καρλεούσα

Λίγα χρόνια πρίν είχε ξεσπάσει σάλος με τον σκάνδαλο της απιστίας της σέξι Σέρβας τραγουδίστριας Γέλενα Καρλεούσα με τον τέως παίκτη της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες.

Η Καρλεούσα ούσα παντρεμένη με τον επιτυχημένο πρώην ποδοσφαιριστή Ντούσαν Τόσιτς φέρεται να είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον παλιό καλό φίλο του συζύγου της, Βράνιες, σύμφωνα με μηνύματα και φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Η ίδια δεν παραδέχτηκε ποτέ την ύπαρξη αυτής της σχέσης ασχέτως με τα αποδεικτικά στοιχεία που την ενοχοποιούσαν.

Νέος σάλος όμως έχει ξεσπάσει αυτό το διάστημα στα τοπικά σερβικά μέσα μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του Τόσιτς. Χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο, ο Τόσιτς χαστούκισε και έφτυσε την Καρλεούσα μπροστά στους συγγενείς της, οι οποίοι έμειναν άναυδοι και δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση.

Η αστυνομία έσπευσε για να διερευνήσει το περιστατικό και συνέλαβε τον πρώην ποδοσφαιριστή για να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για τη βίαιη συμπεριφορά του.

Αυτό που εκκπλήσει τον κοντινό κύκλο της Καρλεούσα είναι ότι δεν γίνεται λόγος για διαζύγιο και ότι αποφάσισαν από κοινού να κρατήσουν απόσταση για ένα χρονικό διάστημα για τα καλό των παιδιών τους, Atina και Nika.

Αυτήν την περίοδο ο Ντούσαν Τόσιτς κάνει καριέρα ως μάνατζερ ποδοσφαίρου στην Τουρκία και η εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, Γελένα Καρλεούσα δείχνει να έχει αφήσει πίσω της τα κακώς κείμενα κάνοντας το γύρο του κόσμου και το αντρικό κοινό να παραμιλάει.

Δες στιγμιότυπα της πολυτελούς ζωής της Καρλεούσα στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

 

https://www.instagram.com/p/CakZmUtIALt/

https://www.instagram.com/p/CaMRHP4I_9T/

https://www.instagram.com/p/CZhqjbXtvOu/