Τατουάζ η Kardashian!

Ο Pete Davidson έκανε tattoo προς τιμή της Kim Kardashian!

Ενώ ο Kayne West διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους και στα προσωπικά του αλλά και στη δημοφιλία μετά το cancel του στο Instagram, η πρώην σύζυγός του Kim Kardashian συνεχίζει ανενόχλητη και με την υποστήριξη του κόσμου το ειδύλλιο της με τον κατά 13 χρόνια μικρότερό της κωμικό Pete Davidson.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι αυτό το ρομάντζο της Kim θα ήταν από εκείνα που λήγουν άδοξα και ειδκά αυτήν την περίοδο που ο εν εξάλλω Kayne West κάνει τα πάντα για να της χαλάσει τη ζαχαρένια μέσω περίεργων αναρτήσεων και κατηγοριών για την ανατροφή των παιδιών τους και γενικά την άστατη ζωή της.

Ο έρωτας της Kim και του Pete παρά τα όσα ακούγονται καλά κρατεί και επιστραγίστηκε και με το tattoo που έκανε ο Pete για την αγαπημένη του “My Girl is a Laywer”.

Η Kim Kardashian είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να της δοθεί η πιστοποίησή της ως δικηγόρος της και ο νέος αγαπημένος της φαίνεται να την στηρίζει σε αυτό το βήμα.

Η ίδια δήλωσε για το τατουάζ του Pete: «Έχει μερικά τατουάζ, μερικά χαριτωμένα. Αλλά αυτό κάνουν οι άνθρωποι που κάνουν τατουάζ, σωστά; Κάνουν τατουάζ για το τι συμβαίνει στη ζωή τους».