Το «νοκ άουτ» του Σακίλ στον Τσαρλς…

Σακίλ Ο' Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ συνεχίζουν να προσφέρουν θέαμα, ακόμα και εκτός παρκε.

   To NBA δεν αντιγράφεται! Γι’ αυτό ήταν, είναι και θα είναι μοναδική σκηνή επί της οποίας εξελίσσονται ανεπανάληπτες παραστάσεις μπάσκετ. Ναι, επειδή περί τέτοιας σκηνής θεάματος πρόκειται. Με παραστάσεις εντός κι εκτός γραμμών του παρκέ.

   Εντός πρωταγωνιστούν οι νεότερες γενιές. Εκτός οι παλαιότερες. Με τη λάμψη όλων των γενεών του ΝΒΑ να παραμένει  εντυπωσιακή. Και να έλκει το παγκόσμιο ενδιαφέρον προκαλώντας τον παγκόσμιο θαυμασμό…

   Μία από τις εκτός γραμμών παρκέ παραστάσεις με πρωταγωνιστές θρύλους του ΝΒΑ διακοσμεί το διαδίκτυο. Κι αξίζει να την απολεύσετε.

   Ο Σακίλ Ο’ Νιλ, τέσσερις φορές πρωταθλητής NBA, εργάζεται για το μεροκάματο, που λέει ο λόγος, ως παρουσιαστής στο αμερικάνικο δίκτυο ΤΝΤ. Δίπλα του έχοντας στο πλευρό του ο 11 φορές NBA All Star, Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

   Αμφότεροι τολμούν κι υπερβαίνουν όρια προσφέροντας στιγμές γέλιου. Κι είναι καταπληκτικοί. Τελευταία μετέτρεψαν το στούντιο της εκπομπής τους σε τηλεοπτικό ρινγκ. Ο  «γίγαντας» Σακίλ Ο’ Νιλ βρήκε την τέλεια αφορμή να ξαπλώσει τον κουστουμαρισμένο Τσάρλς Μπάρκλεϊ α λα Wrestling Mania. Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό…