Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία…

Η Εθνική μπάσκετ θέλει, αλλά οι άλλοι είναι καλύτεροι…

Το διάβασα στο Twitter και είναι η πικρή αλήθεια από τον @Navahospetses

«Το μπάσκετ έρχεται να υπενθυμίσει εκκωφαντικά , σε μια εποχή που  το μάρκετινγκ μας σπρώχνει σε μια players fans νοοτροπία και αντιμετώπιση του αθλήματος πως πάντα θα κερδίζει η καλύτερη ομάδα.
Και καλύτερη ομάδα είναι αυτή που τα επιμέρους άτομα που την απαρτίζουν σχηματίζουν το καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα.Μας πόνεσε το σημερινό αλλά το άθλημα κέρδισε. #Eurobasket2022»
Η Ελλάδα θέλει, ελπίζει, μαζεύει τους καλύτερους που έχει, προσπαθεί, παλεύει για να βγεις στους δρόμους μετά από τόσα χρόνια πίκρας και υπομονής, αλλά δυστυχώς το φινάλε είναι και πάλι δυσάρεστο. Δυστυχώς οι άλλοι είναι καλύτεροι. Και πάλι υπομονή, και πάλι απ’την αρχή. Αυτή όμως η γενιά τελειώνει και μένει μόνο ο Γιάννης. Αν αποφασίσει να ξανάρθει να παίξει για την εθνική και δεν δεχτεί τις πιέσεις του NBA.
Ο ίδιος θέλει αλλά μέχρι την επόμενη μεγάλη διοργάνωση θα πιούμε με μία ακόμα πίκρα και μάλιστα μεγάλη. Θα ζήσουμε με τις αναμνήσεις. Τα χρόνια περνάνε όμως και δυστυχώς δεν είμαστε πια τόσο καλοί. Παίζουν και οι άλλοι, δουλεύουν και οι άλλοι και το κάνουν τελικά καλύτερα απο μας…