Το λέει η ψυχή του Θόδωρου Καρυπίδη!

Είναι πείσμων μαχητής και δείχνει αποφασισμένος, να φθάσει μέχρι τέλους αν κι η προσφορά του στους «κίτρινους» δεν απέδωσε ακόμη καρπούς. Οι μάχες του πάντως, κτίζουν στέρεα θεμέλια εμπιστοσύνης του κόσμου προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης!

Τον Θόδωρο Καρυπίδη δεν τον ήξερα. Γενικά στον Άρη, δεν τον ξέραμε. Γι’ αυτό ήμασταν και κουμπωμένοι, όταν ανέλαβε την ΠΑΕ Άρης. Από τότε με μέχρι τώρα άλλαξαν πολλά αλλά το κυριότερο που άλλαξε είναι που ξεκουμπωθήκαμε!

 Όσα έκανε και κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, δεν τα είχαν κάνει όλοι μαζί οι πρόεδροι των τελευταίων δεκαετιών. Και κάνει ακόμη κλείνοντας μάλιστα, ολοένα και περισσότερα στόματα μέσα κι λέξω από το «Κλεάνθης Βικελιδης». Ιδιαίτερα η νίκη με ανατροπή κατά του Ολυμπιακού ψαλίδισε πολλές διχαλωτές γλώσσες και μέσα κι λέξω, ξαναλέμε, από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κτίζει με αργό αλλά σταθερό ρυθμό και με προσεκτικά βήματα στέρεα θεμέλια αναγνώρισης, σεβασμού κι αποδοχής από τον κόσμο του Άρη.  Σε αυτά τα βήματα προστέθηκε και το βήμα του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

  Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στην Αθήνα και «καθάρισε» το θέμα με Αργεντινό καλλιτέχνη της μπάλας που προέκυψε από μια μεγάλη πρόταση από το Ντουμπάι. Με αυτήν προσφερόταν 3 εκ. ευρώ στον παίκτη για 3 χρόνια και 2,5 εκ. ευρώ στην ομάδα!

   Στη συνάντηση αυτή ο Ντάνιελ Μαντσίνι κατανόησε απόλυτα τους λόγους που η ΠΑΕ Άρης δε συμφώνησε με την ομάδα του Ντουμπάι. Ο Θόδωρος Καρυπίδης, τον οποίο ο παίκτης υπεραγαπά, εξήγησε το κοινό συμφέρον ομάδας κι Άρη. Για να αποδείξει την εκτίμηση της ΠΑΕ προς τον Αργεντινό

σούπερ σταρ δεσμεύθηκε για άμεση αύξηση των αποδοχών του μέχρι το καλοκαίρι. Και τότε, θα τεθούν εκ νέου οι διαστάσεις της μεταγραφής του αλλά σε χώρα και ομάδα που θα βοηθήσουν για την περαιτέρω εξέλιξη του Ντάνιελ Μαντσίνι.

  Κι έκλεισε ένα θέμα, που είχε προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο του Άρη. Η μεταγραφή του ΝτάνιελΜαντσίνι θα αποδυνάμωνε σημαντικά την ομάδα των «κίτρινων». Σε μια χρονική στιγμή ανασυγκρότησης της, με τον κορυφαίο αξιολογικά προπονητή του Πρωταθλήματος, θα στερούνταν τον καλύτερο της παίκτη!

  Πρέπει δε, εδώ να πω πως στα εύλογα κι ισχυρά επιχειρήματα του Θόδωρου Καρυπίδη ήταν κι η παρουσία του Πάρντιου. Έργο κι αυτή του προέδρου της ΠΑΕ Άρης. Χριτς, χρατς.

  ΠΕΤΡΟΣ ΣΒΙΓΚΑΣ