Ρίξτε τους στον Καιάδα της Κοινωνίας…

Δεν υπάρχει άλλος χώρος για τους εγκληματίες με θύματα παιδιά. Είναι κι οι φυλακές αλλά… Με τις ποινές οι οποίες επιβάλλονται, δεν είναι για πολύ. Δεν είναι παραδειγματικές! Δεν αρκεί ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης. Χρειάζεται κι ο πέλεκυς της Κοινωνίας…

Ρεζίλι. Τουρκική λέξη. Με ρίζα στην αραβική tazil: Αχρείος. Ρεζίλι των σκυλιών. Ελληνική έκφραση. Αυτό το οποίο φοβούνται… Τρέμουν, στον τόπο μας. Ακόμη κι αυτοί οι οποίοι όταν τούς φτύνει ο κόσμος όλος, νομίζουν πως …Ψιχαλίζει. Κι αυτών η ψυχούλα ζει τον φόβο και τον τρόμο από το ρεζίλι!

Είναι κι αυτή τιμωρία των πάσης φύσης εγκληματιών. Όσων εξαπατούν, όσων κλέβουν, όσον αισχροκερδούν, όσων νοθεύουν τα καύσιμα, όσων αλλοιώνουν τα τρόφιμα, όσων οδηγούν μεθυσμένοι,  όσων ασκούν βία… Τόσων όσων!  Κι επί του προκειμένου των ημερών μας των παιδεραστών.

Πέρα από τον πέλεκυ της δικαιοσύνης βλέπετε, υπάρχει κι ο βαρύτερος πέλεκυς της κοινωνίας. Από τις φυλακές της δικαιοσύνης βγαίνεις. Στις φυλακές της κοινωνίας… Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια!

Να δοθούν στην δημοσιότητα πρόσωπα κι ονόματα όσων – αποδειχθεί πως – ασέλγησαν στον κοριτσάκι των 12 χρόνων. Να πέσουμε από τα σύννεφα για ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Μήπως ο φόβος κι ο τρόμος για το ρεζίλι αποτρέψει άλλους βρωμερούς και τρισάθλιους να βαδίσουν στον ίδιο βρώμικο και δυσώδη δρόμο. Μήπως…

Ονόματα και πρόσωπα εδώ και τώρα. Και προς γνώση και συμμόρφωση αλλά και για να  θάβονται από τόνους λάσπης συλλήβδην καλλιτέχνες, πολιτικοί, ιερείς. Ονόματα και πρόσωπα στην δημοσιότητα, για να ξεθαρρέψουν κι άλλα θύματα παιδεραστίας. Να αντιληφθούν πως δεν υφίσταται τρόμος και φόβος από τις απειλές των παιδεραστών.

Κι ο πέλεκυς δικαιοσύνης πρέπει να καταστεί βαρύτερος. Ιδιαίτερα για ορισμένα εγκλήματα είναι άκρως απαραίτητο. Για τα παιδεραστία, επί παραδείγματι,  οι ποινές είναι χάδια. Μπήκε ένας. Βγήκε. Συνέχισε τα εγκλήματα του. Συνελήφθη. Θα δικαστεί. Θα φυλακισθεί. Θα βγει πάλι. Θα συνεχίσει!

Ο Καιάδας της Κοινωνίας είναι ο μοναδικός χώρος για παιδεραστές. Και το ρεζίλι, η διαπόμπευση τους είναι ακόμη ένας – επώδυνος κι οδυνηρός ακόμη και για αρρωστημένους όπως αυτοί – τρόπος τιμωρίας τους…

 

ΑΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ