Δεν υπάρχει ΝΔ χωρίς… δεκανίκια ΣΥΡΙΖΑ!

Πες μου ποιά είναι η αντιπολίτευση. Να σου πω ποια είναι η Κυβέρνηση. Κατώτερες των περιστάσεων αμφότερες. Και μακράν των προσδοκιών του ελληνικού λαού! Στην ουσία τα καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν πλάτη στη ΝΔ! Ο Μητσοτάκης εκφράζει τη ρήση: Έξω πάμε. Μέσα δεν πάμε. Κι ο Τσίπρας; Στραβά αρμενίζει!

     Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ορθή κι αποτελεσματική αντιπολίτευση… Εγώ κάνω παστίτσιο που να γλείφετε τα δάκτυλα σας! 

   Κατ’ αρχήν το «αποτελεσματική» φαίνεται από τις σφυγμομετρήσεις, τα περίφημα γκάλοπ.  

   Δεν είναι.

    Και το «ορθή» φαίνεται από την πορεία μιας Κυβέρνησης, μέσα από όλα τα κακά της μοίρας του τόπου, που οδηγεί στην εξάντληση της τετραετίας της.

    Δεν είναι. 

   Πάνε τρία και βάλτε χρόνια τώρα, που ο ΣΥΡΙΖΑ τρώει την σκόνη της ΝΔ που κυβερνά καίγοντας κάρβουνο και προχωρά αγκομαχώντας. 

   Είναι ξεκάθαρο πως άλλη αντιπολίτευση, θα είχε ήδη ρίξει την Κυβέρνηση η οποία μάλλον, στηρίζεται στο μη χείρον βέλτιστον. 

   Είναι βέβαια, γεγονός πως η κόντρα της εξουσίας δεν αφορά ιδεολογίες. Δεν κόμματα. Αφορά πρόσωπα.  

    Αυτά ρυθμίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα. 

   Και γι’ αυτό οι επιθέσεις ένθεν κι εκείθεν, Οι απόλυτα προσωπικές επιθέσεις καταβ6τγων αρχηγών των δύο κομμάτων σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές.    

   Ο Μητσοτάκης δε έχει Πολλάκηδες, Σπίρτζηδες και Φίληδες να τού κάνουν τη ζωή δύσκολη.

    Με τους φτηνούς λαϊκισμούς ο ένας, με τις γκάφες τα ξεκατινιάσματα και τη λούμπεν αντιπολίτευση, ο δεύτερος και με τις εμμονές του ο τρίτος. 

    Δεν έχει και Βαγιενούδες και Μαμουλάκηδες που τελευταία να πετούν λάσπη  στον ανεμιστήρα.

    Και μετά να τρέχουν ασμένως, να σκουπίσουν τις βρωμιές τους.

   Ο Τσίπρας πάλι, δεν έχει Άδωνη, Κεραμέως και Καραμανλή, Σαμαρά να  τον σκιάζουν. Ο ένας με την πρόκληση ολοένα και μεγαλύτερης αντιπάθειας από την εν γένει διαγωγή του, η άλλη με τα μέτωπα τα οποία ανοίξει με όλους στην Παιδεία κι οι δυο πρώην με τα «ναι μεν, αλλά…» τους. 

   Δεν έχει κι αντίβαρο στον χυδαίο λόγο και τις τσιρίδες του Γεωργιάδη στα τηλεοπτικά πάνελ ή τα προβεβλημένα κατορθώματα του με τη φυσική αγωγή του!

    Για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως εάν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι, για να στηρίζεται σε αυτόν, η Κυβέρνηση θα είχε πέσει!  Μένει επειδή υπάρχει απέναντι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη συγκεκριμένη άσκηση Αντιπολίτευσης. Είναι τα …δεκανίκια της ΝΔ!

   Ή τουλάχιστον, δε θα κοιμόταν τα βράδια με ορθή κι αποτελεσματική Αντιπολίτευση.

   Γεγονός το οποίο θα ωφελούσε απόλυτα τον ελληνικό λαό που βλέπει Κυβέρνηση κι Αντιπολίτευση κατώτερες των περιστάσεων και κυρίως, των προσδοκιών του.

 

ΠΑΥΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ