Σπανός και Ιωνικός για το… τρελάδικο

Πως ο Ιωνικός έχει μείνει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα είναι πραγματικά απορίας άξιον...

Είσαι ο Δημήτρης Σπανός, προπονητής του Ιωνικού και βλέπεις την ομάδα σου να προηγείται 2-0 και στη συνέχεια να ισοφαρίζεται κι εσύ μένεις χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για ένατη αγωνιστική.

Πέραν του ότι δικαιολογημένα τραβάς τα μαλλιά σου, σκέφτεται να αξίζει τον κόπο να προηγείσαι και να μένεις σταθερά στην επίθεση δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες ή είναι καλύτερα να γυρίσεις πίσω για να κρατήσεις το αποτέλεσμα.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε με δυο υπέροχα γκολ και στη συνέχεια ισοφαρίστηκε με ισάριθμα πέναλτι στα οποία υπέπεσε ο Βαλεριάνος.

Ο Ιωνικός μετά το 2-0 έμεινε στην επίθεση κι έχασε καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ και να πετύχει μια μεγάλη νίκη.

Δεν ξέρω πόσοι προπονητές στη θέση του Σπανού θα άφηναν την ομάδα τους να παίζει επιθετικά αντί να γυρίσει πίσω και να κλειδώσει μια νίκη που θα ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα.

Θα βρεθούν κάμποσοι που θα κακίσουν τον Δημήτρη Σπανό γιατί δεν άλλαξε την τακτική του.

Οι φίλοι του καλού ποδοσφαίρου δεν πρέπει να το κάνουν. Ο Ιωνικός έχ3ει ευπαθή άμυνα κι να τα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία είναι διότι κάποια στιγμή θα βάζει η επίθεσή του περισσότερα από όσα θα δέχεται ο Χουτεσιώτης.

Μεσοεπιθετικά οι Νικαιώτες έχουν ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις.

Μακάρι το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν να επιβραβευτεί στο μέλλον με αποτελέσματα.

Πριν έρθει κάποιος άλλος προπονητής και ο Ιωνικός γυρίσει στο… ηρωικό κατενάτσιο άλλων εποχών.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΟΥΚΑΤΟΣ