Τα «βατράχια», τ’ άλογα, τα λουλούδια και οι μπίζνες

ΤΑ Ο.Υ.Κ. στον Λευκό Πύργο, η αναβίωση του Ιππικού, ο Κυριάκος στ' ανθοπωλεία και οι δουλειές της Ρεβέκκας

1. Βγάζουν τα Ο.Υ.Κ. πρωί πρωί να κάνουν γυμναστική κι «εν-δυο» στην παραλία της Θεσσαλονίκης, προφανώς για να στρατοκαυλώσουν οι λιμασμένες οι τουρίστριες με του Μεγαλέξαντρου τα Μεγαλεξαντράκια. Όμως, πού να καταλάβετε, ζαίοι και άπλυτα κομούνια; Ο.Υ.Κ. κι ΕΟΤ για μια Ελλάδα hot!

2. Ανακαλούν από την αποστρατεία έναν 73χρονο ταξίαρχο για να φτιάξει ίλη ιππικού. Πιθανόν να τηλεφώνησαν και στον Ελύτη, για να τους φτιάξει κι έναν λόχο ημιονηγών για τα χιόνια της Αλβανίας, αλλά δεν το σήκωσε κανείς… Για να είμαι ειλικρινής, πάντως, γουστάρω κι έναν Άδωνη Γεωργιάδη πάνω σε καμήλα, σε ρόλο Λόρενς της Ευγενίας!

3. Έχει γίνει της επί χρήμασι εκδιδομένης με Πάτσηδες κ.λπ. και το ζαβό εγκαινιάζει τα λουλουδάδικα της Βουλής και ποζάρει σαν την γαρδένιας τον ανθό που ζει μια νύχτα μόνο! Είναι, όμως, ο μπαγάσας… λεβέντης όχι αστεία! Αμ η Λίνα παραδίπλα…

4. Την άλλη, την άριστη, τη γαλαζοστελέχω, την ταγιερομπιρμπίλω, την έχουν μυριστεί ότι κάνει δουλειές με φούντες με το Δημόσιο, αλλά η εταιρεία της βγάζει ανακοίνωση που λέει: «Πραγματικά αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο στοχοποιείται η People for Business, μια ελληνική εταιρεία που συμβάλλει στην οικονομία της χώρας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας, μέσα από την ανάπτυξή της». Την απορία με τις θέσεις εργασίας, πάντως, την ίδια ακριβώς, είχε κι ένας τύπος, ο Πάμπλο, που είχε δώσει ψωμάκι σ’ όλο το Μεντεγίν (ένα μακρινό χωριό, δεν το ξέρετε)