Τρικυμία εν κρανίω… Ραζβάν!

Δεν είναι στα.. καλά του ο Ρουμάνος προπονητής. Περνά δύσκολα. Δεν του φταίει άλλος από τον εαυτόν του. Κακός μεταγραφικός σχεδιασμός. Γι’ αυτόν οι ευθύνες από κοινού με τον Ζοσέ Μπότο. Άστοχες επιλογές. Αδύναμα στηρίγματα. Πολλά νεύρα. Κι ατυχία, πολλή ατυχία.

  Να τα πάρουμε από την αρχή. Είναι η αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ άτυχος εφέτος. Πολλοί τραυματισμοί έφεραν τα πάνω κάτω. Δεν είχε κι εναλλακτικές πολλές και δε θα έχει μέχρι τον Ιανουάριο.

  Έγινε κακός μεταγραφικός σχεδιασμός. Δεν έχει φορκρούσης ο ΠΑΟΚ. Δεν έχει επιτελικό παίκτη, ένα «δεκάρι».

  Είναι ολότελα αδύναμος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο ακριβότερος παίκτης του ΠΑΟΚ σύμφωνα με το χρηματιστήριο αξιών του tranfermarkt. Κοντά του σε αδυναμία απόδοσης ο Γιασμίν Κούρτιτς κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

  Έπεσε ο Λουτσέσκου στις επιλογές Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ αλλά κι Ολιβέιρα για τα θεμέλια του νέου ΠΑΟΚ. Δεν είναι στα… καλά τους κι τρεις.  Δεν ανταποκρίνονται στην εμπιστοσύνη του προπονητή τους.

  Ο ΠΑΟΚ κινείται μεταξύ σφύρας κι άκμονος. Ξεκίνησε με στόχο την διεκδίκηση του τίτλου. Απέτυχε νωρίς, νωρίς. Άλλαξε στόχο. Την οικοδόμηση νέας ομάδας. Αποτυγχάνει και σε αυτόν επειδή συνεχίζει, να ποντάρει ο προπονητής τους σε παλιοσειρές.

  Κι έρχονται φυσιολογική εξέλιξη τα νεύρα υου Ραζβάν. Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Έτσι έρχεται η τρικυμία νε κρανίω… Ραζβάν!

  Εάν ήταν στα …καλά του ο Ρουμάνος προπονητής, δεν θα διαμόρφωνε ακόμη χειρότερη την ατμόσφαιρα στην «Αγια Σοφιά « με εκείνη την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο. Κι εκείνες τις αντιδράσεις του στις αποδοκιμασίες με ύβρεις της κερκίδας. Δεν ωφέλησε. Έβλαψε!

  Γίνεται ολοένα και πιο διακριτός ο στόχος του Λουτσέσκου που δεν είναι η οικοδόμηση νέας ομάδας με την ανανέωση της.  Είναι το αποτέλεσμα, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Εξ ανάγκης έπαιξε ο Κωνσταντέλιας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κι οι αλλαγές που έκανε, τις έκανε με τους παλιούς σε θέσεις των νέων.

  Επιμένει ο Ραζβάν στους παλιούς αλλά κάνοντας ανανέωση. Σχήμα οξύμωρο. Πρέπει να αλλάξει πρώτα ο ίδιος και μετά η ομάδα του. Δείχνει να τα έχει χαμένα. Και τα έχασε μετά τον φθηνό αποκλεισμό με ακριβό όμως, κόστος κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας. Από τότε ολοένα και χειροτερεύει η τρικυμία εν κρανίω

… Ραζβάν.

  KΩΣΤΑΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ