Να τους χαιρόμαστε!

Ο ένας χειρότερος από τον άλλο βυθίζουν την Ελλάδα…

  • Έριξε “βόμβα” ο Πολάκης! Με ανάρτησή του στο facebook καταγγέλλει ο ΕΟΠΥΥ, διοικείται από τη Θεανώ Καρποδίνη η οποία απασχολείται παράλληλα έναντι αμοιβής στο Χρηματιστήριο Αθηνών αν κι υπάρχει αποκλειστικότητα στον ΕΟΠΥΥ.

  • Ο Παύλος λέει «πως η επικεφαλής του ΕΟΠΠΥ έχει διοριστεί και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Χρηματιστηρίου. Ελέγχει δηλαδή εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο με τις οποίες η ίδια συναλλάσσεται και συμβάλλεται ως επικεφαλής του ΕΟΠΥΥ».

 

  • Φαίνεται ως “βόμβα” μεγατόνων! Σημασία έχει πως θα ακουσθεί όταν κι εφ΄ όσον σκάσει!
  • Αθήνα, τρίτη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με τις βρωμερότερες δημόσιες τουαλέτες. Να χαιρόμαστε τον δήμαρχο μας.  Τον χαιρόμαστε πάντως, τόσο για να μην βρίσκει ο ΣΥΡΙΖΑ  το αντίπαλον δέος. Από το κακό στο χειρότερο μετά την πλατεία Κοτζιά κι η Κουμουνδούρου.
Είπα: Κουμουνδούρου; Εκεί η ψυχή που χάθηκε. Η Δούρου; Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την Αιγαλεώτισσα γειτόνισσα μετά τη Μάνδρα και το Μάτι. Χωρίς την πρέπουσα στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ. Να τα λέμε αυτά.
Τι πίνει και δε μας το δίνει ο Άδωνης Γεωργιάδης; Πανηγύριζε επειδή η Ελλάδα, σύμφωνα με μια ξένη έκδοση κύρους (για να μην αδικήσω πολύ), είναι πρώτη σε οικονομικό κλίμα. Το μόνο κλίμα που ξέρω εγώ είναι της τσέπης μας. Κι είσαι κακό, ψυχρό κι ανάποδο, υπουργέ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε, τι τραβήξαμε επί της διακυβέρνησης του. Η ΝΔ ξεχνά ,τι τραβάμε τώρα. Κι ετοιμάζονται, να διεκδικήσουν πάλι την ψήφο μας. 
Σημαντικό εύρημα των τελευταίων γκάλοπ ο φόβος των ψηφοφόρων για τυχόν περίοδο ακυβερνησίαστην Ελλάδα. Ο Ερντογάν να παραφυλά. Και την προσδοκά Να κι αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο, στηρίζει την πόλωση. 
 «Έφαγαν την σκόνη του»! Κινήθηκε άμεσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Κατέθεσε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απαγόρευση εισόδου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, στην Τουρκία. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ή δεν έχει άποψη για την απαγόρευση εισόδου του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τουρκία; Δεν έχει καταθέσει – περίπου 24 ώρες μετά – κάτι σχετικό. Ίσως τη …ζυμώνει κοσκινίζοντας
Σε μία εποχή που σφίγγουμε τη ζώνη. Σε μία εποχή που η ακρίβεια απειλεί την ύπαρξη του μέσου και κάτω ανθρώπου… Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επέλεξε, να παντρευτεί (με πολιτικό γάμο;)  στη Ρώμη! Και να το επικοινωνήσει κιόλας. Κατά τα άλλα;  Βίον ανθόσπαρτον… 
Αλήθεια, πριν εκλεγούν βουλευτές που κολλούσαν ένσημα πολλοί και διάφοροι στη Βουλή των Ελλήνων; Και δεν αμφισβητούμε τις σπουδές τους. Το βιογραφικό τους ψάχνουμε πριν την εκλογή τους. 
Η ζωή τιμωρεί. Θα τη χάσει την έδρα του, κι ας έρχονται εκλογές, ο βουλευτής ΝΔ της μονοεδρικής των Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης. Τον «τσίμπησε» η Δικαιοσύνη!. Δεν τιμωρείται μόνον αυτός. Τιμωρείται και το κόμμα του με σημαντική διαρροή ψηφοφόρων κατά τα τελευταία γκάλοπ.  
 Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκοςέδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική έρευνα για τα καταγγελλόμενα και να καλέσει σε κατάθεση τον εκδότη της εφημερίδας, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με δυο λόγια απεικόνισε πλήρως την κατάσταση με τις υποκλοπές : «Η επίκληση του απορρήτου οδηγεί την διαφάνεια στο απόσπασμα. Επιτρέπει να μην μπορεί να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί οτιδήποτε. Συντηρώντας μια δυσώδη κατάσταση» 
Ωραίος ο Άδωνης Γεωργιάδης: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να ακούει στο τηλέφωνο τι λέει η Ευγενία ( σύζυγός του ) ή η Πόπη (σύζυγο κ. Χατζηδάκη) ή η Μαρίνα (τέως σύζυγος κ. Πατούλη)»! 
Αυτές οι απεργιακές κινητοποιήσεις σε μένα θυμίζουν τις καταθέσεις στεφάνων σε μνημεία.  Από την ημέρα της κατάθεσης και μετά και μέχρι του χρόνου για την άλλη κατάθεση μηδέTRIKESν εις το πηλίκον!
Πριν από τις προηγούμενες εκλογές ο Μητσοτάκης έσειε τον τόπο για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πριν από τις επόμενες είναι… Όσο πάτα η γάτα! 
Η Βουλγαρία έβαλε τα δυο πόδια τού νεότευκτου γειτονικού κράτους  σε ένα παπούτσι. Η Ελλάδα τού έδωσε και δεύτερο ζευγάρι! 
Επιτέλους! Επαναφορά του «Νόμου Κατσέλη» αλλά κι αγορές δανείων από δανειολήπτες, προτείνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Και μάλιστα, σε τιμές ανάλογες με εκείνες τις οποίες  τα αγοράζουν τα «κοράκια». Τα γνωστά, άγνωστα Funds!