Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς

Σε κρίσιμη καμπή το άμεσο μέλλον του Ολυμπιακού…

Το διαβάσαμε στο facebook και η αλήθεια είναι ότι όσα αναφέρονται έχουν μεγάλη δόση αλήθειας.
Είναι η πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό την οποία πρέπει να συνειδητοποιήσει και να πάρει τις αποφάσεις του. Ετσι όπως είναι ο Ολυμπιακός απλά θα παλέψει για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa league.

 Τα μεγάλα αστέρια ήταν κάποτε αστέρια.Τώρα όμως απλώς κολλάνε τα τελευταία ένσημα και δεν μπορώ να προσφέρουν τίποτα παρά μόνο προβλήματα στην καθημερινότητα του «»Ολυμπιακού.

«Τέλος και έναν μήνα τα κεφαλια μέσα να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον δεύτερο γύρο και στα πλέι οφ. Μαθηματικά μπορούμε να το γυρίσουμε. Αγωνιστικά με την τωρινή εικόνα την δική μας και όλων των αντιπάλων δεν μπορούμε.
Κακά τα ψέματα το χθεσινό ματς ήταν το καλύτερο δειγμα των αναγκών μας. Μαρσέλο Βρσαλικο δεν έχουν δώσει απολύτως τίποτα. Τεράστιοι παίχτες με μηδαμινη προσφορά σε θέσεις που καιγόμαστε. Εξτρέμ δεν υπάρχουν. Ο Γκαρι είναι πρώην ποδοσφαιριστής και εκτός του Μασουρα που ότι έχει το δίνει, ο μόνος που μπορεί να δώσει πράγματα δείχνει να είναι ο Μποουλερ που και πάλι δεν μοιάζει να μπορεί να κάνει την διαφορα.
Στα φορ φιλότιμος ο Μπακαμπου δεν είναι όμως δολοφόνος. Ο Ελ Αραμπι επιμένω ότι δεν είναι παίχτης αυτή την στιγμή να στηρίξεις πάνω του την επίθεση σου. Δείχνει να θέλει αλλά επειδη τα χρόνια περνάνε δεν μπορείς να κανεις και πολλά και απλά διαχειρίζεσαι τον παίχτη. Χαμες Μπιελ Χουάνγκ Εμβιλα είναι αυτοί που τραβάνε κουπί και το κουπί αυτό θέλει και συμπαραστάτες. Στην άμυνα είναι τρομακτικός ο Ντοη με συμπαραστάτη τον Σωκράτη που παρακαλάμε να είναι καλά να βγει η σεζόν.
Η χρονιά έτσι όπως ξεκίνησε και όπως καταλήγει ειναι ευκαιρία για ολικό λίφτινγκ με παίκτες ποιότητας σε καλή ηλικία. Το βλέμμα επιβάλλεται να ειναι στο μέλλον.
Στηρίζουμε την ομάδα όσο δεν πάει και βλεπουμε. Επιμένω αυτός ο μήνας μπορεί να ειναι βάλσαμο για την ομάδα. Μπορεί όμως αν δεν αναγνωριστούν οι παθογένειες και τα λάθη και αν δεν διορθωθούν να γυρίσει μπούμερανγκ και να κινδυνέψουν ακόμα και οι θέσεις της Ευρώπης. Τα είπαμε».
#komis