Ηξεραν ή όχι;

Τι ήξεραν Κυριάκος, Αλέξης, Νίκος για την Εύα. Βίντεο τα οποία αγγίζουν ψυχές. Πότε θα γίνουν εκλογές. Ο Πλεύρης σε ρόλο… Κράτους. Προσέχει, για να έχει ο Αβραμόπουλος.

Τελικά, υπάρχει Κράτος. Όχι παντού και πάντοτε βεβαίως, βεβαίως. Υπήρξε για τη μαγκιά του Μπισμπίκη ο οποίος με το τσιγάρο στο χέρι απολάμβανε πρώτη θέση, πίστα  την αοιδό , κατακτήτρια της καρδιάς του, Βανδή.
   * Να δούμε τώρα, εάν η μαγκιά του φθάνει, για να πληρωθεί το πρόστιμο του Πλεύρη, το Κράτος που λέγαμε. Η θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, η ιδιοκτησία τοιυ νυχτερινού κέντρου. 
   * Πολύ ακριβή θα του βγει η φωτό με τα ερωτευμένα παιδιά, για την προβολή του προγράμματος του. 
   * Θα είχε ενδιαφέρον το πέρασμα από τα λόγια του υπουργού Υγείας περί επιβολής προστίμου, μέχρι τα έργα επί αυτού.  Κυρίως,  θα είχε ενδιαφέρον η τυχόν καταβολή τού προστίμου!
   * Έχετε δει σε κάποιο τηλεοπτικά κανάλι θέμα για το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα; Για τις πωλήσεις κόκκινων δανείων έναντι πινακίου φακής; Με αποκλεισμό δυνατότητας αγοράς, υπό προϋποθέσεις, από κόκκινους δανειολήπτες; Δεν έχετε δει. Και δεν πρόκειται, να δείτε!
   * Κατάντησε έμμονη ιδέα για τον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα με τις παρακολουθήσεις. Δυστυχώς γι’ αυτόν δεν κατέστη ανάλογα για την πλειοψηφία των ψηφοφόρων. Είναι σαφές δείγμα έλλειψης δημοκρατίας οι παρακολουθήσεις. Που υπάρχει όμως, περίσσευμα για να προκαλεί ανησυχία, όπως προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ, στο σώμα των ψηφοφόρων;
   * Κοιμόμαστε και ξυπνούμε με την Εύα Καϊλή. Μεταφορικά  κι όχι κυριολεκτικά. Για να μην μας παρεξηγήσετε. Σε πλύση εγκεφάλου εξελίσσεται το θέμα της Θεσσαλονικάς ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Τιραμόλα κάνουν το θέμα.
   * Είδατε το ρεπορτάζ ιρανικής τηλεόρασης για την καταστροφή  Τελ Αβίβ και Χάιφα εάν το Ισραήλ επιτεθεί στις  πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης; Μην το δείτε; Θα σας πιαστεί η ψυχή. Σε βαρέλι με μπαρούτι καθόμαστε!
   *  Είδατε το ρεπορτάζ για την επόμενη ημέρα του Ελληνικού; Να το δείτε. Θα αγαλλιάσει η ψυχή σας ακόμη κι εάν το ζήσετε εικονικά, με το μεγαλείο του περιβάλλοντος.  Αλλάζει εποχή η παραλιακή.
   *  Είδατε το βίντεο με τις ευχές για τις γιορτές των Ενόπλων Δυνάμεων μα; Να το δείτε. Θα ηρεμήσει η ψυχή σας. Ακοίμητοι φρουροί για να κοιμόμαστε εμείς. Χαλάλι τους κάθε κονδύλιο για την ενίσχυση τους.
   * Τυχόν υποψηφιότητα της Σπυράκη θα κοστίσει στη ΝΔ ! Δίχως να σημαίνει πως η Μαρία θα πάει σπίτι της. Στην Ευρωβουλή θα μείνει αλλά ο “λεκές” , ευθύνεται ή δεν ευθύνεται γι’ αυτόν, δεν ξεπλένεται.
   * Φεβρουάριο θα προκηρυχθούν εκλογές. Να το θυμάστε. Θα σας το θυμίσουμε κι εμείς.  Εξαρτάται από τις δημοσκοπήσεις η προκήρυξη τους. Με αυτές κοιμάται και ξυπνά ο Μητσοτάκης. 
   * Για να είμαστε σοβαροί. Με μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, τη ΜεΡα 25 κι από την “Ελληνική Λύση”… δεν ωφελούνται ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Ανανέωση, φρεσκάρισμα θέλει ο ελληνικός λαός Αλέξη και Κυριάκο.
   * Φυσικά και σε θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Αβραμόπουλος. Δε θα κάνει καν, τον κόπο να τη ζητήσει ο Δημήτρης από τον Μητσοτάκη.
   * Πολύ θα ήθελε ο Ανδρουλάκης, να είναι “Δούρειος Ίππος” της ΝΔ, η Καϊλή και να το αποκάλυπτε πριν την φυλακίσουν. Άργησε ο Νίκος. να πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην Ευρωβουλή. Ο Μητσοτάκης είχε πάρει χαμπάρι. Της είχε κλείσει την πόρτα καιρό τώρα. Κι ο Τσίπρας περίμενε στη γωνία. Θεωρώντας πληγή στα πλευρά του ΠΑΣΟΚ!