Στίγμα η πώληση του Ντανιέλ Μαντσίνι!

Ωφελήθηκε οικονομικά η ΠΑΕ Άρης. Βλάφθηκε αγωνιστικά με την εξ αρχής διαχείριση της περίπτωσης του Αργεντίνου. Η πώληση του είναι μια παράμετρος τού αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό, στο Κύπελλο!

Δεν μπορείς, να πωλείς τον ποιοτικότερο σου παίκτη παραμονές του κρισιμότερου αγώνα σου. Και να τον αγοράζει  ένας σοβαρός αντίπαλος σου. Δε αποδίδεται βέβαια, στο αξιοπερίεργο αυτό γεγονός ή ήττα του Άρη κι ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό. Αποδίδεται και σε αυτό το γκρέμισμα ενός ακόμη ονείρου. Αυτό με το οποίο ζει τα τελευταία 52 χρόνια ο κόσμος του Άρη. Κι η ομάδα του, με το έναν ή τον άλλον τρόπο, το γκρεμίζει. Το όνειρο ενός τίτλου!

   Αυτός ο κόσμος κάθε χρόνο δίνει πνοή στην ομάδα του. Αυτός την κράτησε όρθια μετά τους υποβιβασμούς της. Αυτός την κουβαλά στις πλάτες του μέχρι την ώρα της κρίσης της. Και τότε αυτή τν απογοητεύει οικτρά!

  Έτσι έγινε και τώρα. Με την επιπολαιότητα όμως, στη προετοιμασία του Άρη ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, να βαρύνει την ΠΑΕ.. Η πώληση του ΝτάνιελΜαντσίνι στον Παναθηναϊκό δεν είναι δείγμα σοβαρότητας. Ήδη από την προηγούμενη του αγώνα επικρατούσε αναστάτωση στον κόσμο του Άρη. Την έκανε στην άκρη. Έκανε καυτή ατμόσφαιρα στο «Κλ. Βικελίδης». Η κερκίδα γοήτευσε. Η ομάδα απογοήτευσε. Ξανά.

    Ο κόσμος ξέσπασε. Το ξέσπασμα του δεν ήταν τα απαράδεκτα επεισόδια μετά το αγώνα. Ήταν που έφευγε ο κόσμος μετά το 0-1 από το γήπεδο. Ήταν που έμεινε αποσβολωμένος πολύ ώρα μετά το 0-1 στο γήπεδο. Σιωπηλός πάνω στα γκρεμίσματα ενός ακόμη ονείρου του.Χωρίς αυτό να συμβαίνει για πρώτη φορά.

  Πρώτη φορά συνέβη η αγωνιστική αποδυνάμωση του Άρη πριν από τον κρισιμότερο αγώνα του, μέχρι χθες, αγώνα του! Η πώληση του Ντανιέλ Μαντσίνι έβαλε στα ταμεία της ΠΑΕ 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι μια ανάσα οικονομική. Γι’ αυτήν βέβαια, κόπηκε η αγωνιστική. Έτσι προκλήθηκε η μέγιστη απογοήτευση του κόσμου.

    Η επιπολαιότητα της πώλησης του Αργεντίνου είναι το εντονότερο  μέχρι σήμερα στίγμα στην εικόνα της ΠΑΕ Άρης. Γενικά η διαχείριση της περίπτωσης του ήταν κάκιστη. Έβλαψε τον Άρη!  Από την ημέρα κατά την οποία εγκατέλειψε την ομάδα του. Και μετά που ετοίμασε βαλίτσες για τον Ολυμπιακό. Μέχρι που πήγε στον Παναθηναϊκό.

   

   ΠΕΤΡΟΣ ΣΒΙΓΚΑΣ