Κυριάκο, ακούς; Κι αν ακούς, τι κάνεις;

Ανησυχία για αδυναμία ελέγχου ακρίβειας κι ασφάλειας στη χώρα μας! Υπάρχουν παντού ανίκανοι. Και στην Αστυνομία. Δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε όσοι τους ορίζουν εκεί.

Εν καιρώ ειρήνης τινάζονται στον αέρα αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας. Εν καιρώ ειρήνης εισβολείς χούλιγκαν φθάνουν στην Αθήνα. Σκορπούν τον τρόμο και τον θάνατο. Σε συνεργασία με «δικούς» μας. Αυτοί οι «δικοί» μας εν καιρώ πολέμου, ήταν ανέκαθεν η κερκόπορτα της κοινωνίας!

   Υπάρχει Κράτος;

  Η Κυβέρνηση του 41% εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Μοιάζει αδύναμη να ελέγξει την ακρίβεια και την ασφάλεια στη χώρα μας. Κυριάκο ακούς;

  Το χειρότερο είναι πως εκτίθεται και το 59%! Αντί να ασκήσουν μεν, κριτική αλλά να προτείνουν δε, λύσεις στα προβλήματα ζητούν παραιτήσεις. Το μυαλό τους είναι στο να γίνουν χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων.

  Στις φωτιές υπάρχει στην αντίπερα όχθη ο τρομερός και φοβερός κι ανίκητος, όσο πνέει,  «στρατηγός άνεμος», σύμφωνα με το δόγμα του Βύρωνα Πολύδωρα. Τότε, το 2007, όλοι εντός κι εκτός κόμματος του τον λοιδορούσαν . Μετά έσπευσαν όλοι, εντός κι εκτός κόμματος του, να υιοθετήσουν το δόγμα του.

  Στην εισβολή των χούλιγκαν απέναντι υπάρχει μόνον η ανικανότητα του Κράτους. Αν κι είναι άδικο να καίμε και τα χλωρά του μαζί με τα ξερά του, τους ανίκανους. Δεν είναι κακό να μην είναι ικανοί, να αστυνομεύσουνακόμη κι όταν ανήκουν στην Αστυνομία. Υπάρχουν κι άλλοι χώροι δράσης να δοκιμαστούν.

  Και δεν φταίνε αυτοί για τις ευθύνες τις οποίες ανέλαβαν. Φταίνε εκείνοι που τις ανέθεσαν.  Από αυτούς μέχρι σήμερα ένας (αριθμός: 1) δεν είχε το φιλότιμο, να παραιτηθεί για την διεθνή έκθεση της Ελλάδας.

  Αναγνωρίζουμε την ταχύτατη κατ’ αρχήν αντίδραση του αρμόδιου υπουργού Γιάννη Οικονόμου. Αναγνωρίζουμε τη σαφή θέση του για τις ευθύνες της Αστυνομίας. Η αναγνώριση μας δεν αλλάζει την σκοτεινή εικόνα της Κυβέρνησης του.  Οι εισβολείς είτε την έπιασαν βαθιά κοιμώμενη, είτε στηρίχθηκε για την αστυνόμευση σε κουτσά άλογα. Κυριάκο ακούς;

   Κι είναι άτοπο να ζητείται η παραίτηση ενός υπουργού με μόλις δύο εβδομάδες στη θέση του. Για να είμαστε δίκαιοι!

  Περιμένουμε το αποτέλεσμα της ΕΔΕ στο υπουργείο Προστασίας (;) του Πολίτη. Περιμένουμε  τις εξελίξεις μετά το αποτέλεσμα. Περιμένουμε την εμφάνιση του Κράτους και στην ακρίβεια και στην ασφάλεια. Κυριάκοακούς;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ