Και το Λας Βέγκας ομάδα στο ΝΒΑ

Θα τη στηρίξει και ο Λεμπρόν Τζεϊμς

Μια ομάδα NBA στο Λας Βέγκας μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Αυτός είναι ο στόχος του ιδρυτή της RedBird Capital Gerry Cardinale και παράλληλα ιδιοκτήτη της Μίλαν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Καρντινάλε στο φόρουμ του Sport Business Journal για τις πανεπιστημιακές αθλητικές δραστηριότητες.

Ο Cardinale εξήγησε ότι κάνει κάθε προσπάθεια για να πάει την επόμενη επαγγελματική ομάδα του αμερικάνικου μπάσκετ στη Sin City.

«Εξερευνούμε την πιθανότητα να φέρουμε εδώ μια ομάδα expansion του NBA σε συνεργασία με τον LeBron James και τη Fenway Sports Group», δήλωσε ο Cardinale.

Ο Τζέιμς είχε εκφράσει και παλαιότερα ενδιαφέρον για την ιδιοκτησία μιας νέας ομάδας του ΝΒΑ στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Cardinale είπε επίσης:

«Ξεκινήσαμε αυτό το έργο πριν από τρία χρόνια. Η τιμή μιας ομάδας του ΝΒΑ πριν από τρία χρόνια ήταν 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Σήμερα μιλάμε για 5,5-6 δισεκατομμύρια δολάρια για μια ομάδα expansion του NBA. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω», είπε ο Cardinale, υποδεικνύοντας επίσης ότι η απόφαση του Mark Cuban να πουλήσει τους Mavericks μπορεί να συνδέεται με ανησυχίες σχετικά με τη συνέχιση της οικονομικής ανάπτυξης.

«Ίσως φτάνουμε σε αυτό το οριακό σημείο και θα μπορούσε να σημαίνει ότι αν θέλουμε να δούμε μια γραμμική συνέχεια σε αυτές τις αποτιμήσεις, ίσως χρειάζεται διαφορετικό είδος κεφαλαίου. Ίσως εξελίχθηκα εκτός ύπαρξης και ίσως τώρα δίνω τη σκυτάλη σε ένα κρατικό επενδυτικό ταμείο ή σε έναν πάροχο χαμηλότερου κόστους κεφαλαίου. Μπορεί να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο», κατέληξε.