H μισή Ευρώπη για τον «πράσινο» Γκάι

Κάιλ Γκάι, o παίκτης – έκπληξη που προτάθηκε και στη Ρεάλ μετά την πρώτη ήττα της στην Ευρωλίγκα

Η Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός από την πρόσφατη πρώτη ήττα στην Euroleague από τη Φενέρ, έχει κάνει ένα θεαματικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Όπως αναφέρει το defensa central: «Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ανταποκρίνεται υπέροχα, η ομάδα δουλεύει στον ρυθμό του Τσους Ματέο. Ωστόσο, ο σύλλογος έχει αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της στην αγορά, όπου το όνομα του Κάιλ Γκάι έχει ξαναεμφανιστεί με δύναμη.

Να θυμίσουμε ότι ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ έκανε μια υπέροχη χρονιά με την Μπανταλόνα, σε σημείο να γίνει μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις της περασμένης σεζόν. Μάλιστα, οι Μαδριλένοι διερεύνησαν την υπογραφή του, αν και τελικά κατέληξε στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Πάντως ο Κάιλ Γκάι δεν έχει την πορεία που θα ήθελε στην Αθήνα. Φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟ, Εργκίν Αταμάν. Το μέλλον του θα μπορούσε να είναι μακριά από την Ελλάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θέλει να τον τοποθετήσει σε άλλη ομάδα της Ευρώπης και τον προσφέρει σε συλλόγους της Euroleague, μεταξύ των οποίων και η Ρεάλ. Κατ’ αρχήν φαίνεται ότι ο ισπανικός σύλλογος δεν θα δείξει ενδιαφέρον για αυτόν, παρά το ότι το προφίλ του είναι παίκτη που δεν έχει η ομάδα της Μαδρίτης. Επομένως, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό το θέμα, αλλά η κατάσταση του Κάιλ Γκάι με τον Παναθηναϊκό μοιάζει ασυμβίβαστη.

Η ευρωπαϊκή αγορά δεν χάνει τα μάτια της από τον Kyle Guy, που είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για κάθε ομάδα. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός θα βοηθήσει για τη διευκόλυνση της μεταγραφής.

Η Ρεάλ γνωρίζει ήδη αυτή την κατάσταση, αλλά, προς το παρόν, ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι στα πλάνα του συλλόγου. Το διοικητικό συμβούλιο είναι πολύ ευχαριστημένο με την τρέχουσα ομάδα, μια ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλές επιτυχίες και φέτος», καταλήγει η ισπανική ιστοσελίδα.