Στον ΠΑΟΚ επί τού παρόντος, δικαιώνονται!

Ολα αυτά επί του παρόντος. Μην το λησμονείτε...

Έχουν σούρει τα εξ αμάξης σε διοικητική και τεχνική  ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τούτο δε, επειδή δεν έκανε καλή δουλειά (sic) στα μεταγραφικά.  Έχουν… Κι έχουμε κι έχουμε, για να τα λέμε τα πάντα όλα…Σούρει τα εξ αμάξης θεωρώντας πως με το υφιστάμενο ρόστερ, δεν μπορεί να βγάλει σε πέρας τον μαραθώνιο του Πρωταθλήματος αφ’ ενός. Κι αφ’ ετέρου δεν μπορεί παράλληλα, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δρόμων… ημιαντοχής σε Κύπελλο και Κόνφερενς Λιγκ.

Εν τούτοις επί του παρόντος, ο Κυπελλούχος είναι πρώτος στον Όμιλο του στο Κόνφερενς Λιγκ. Είναι και δεύτερος στο Πρωτάθλημα. Τι σημαίνει τούτο; Σημαίνει πολύ απλά, πως με το υφιστάμενο ελλειμματικό (κατά γενική παραδοχή) ρόστερ του, βαδίζει στον σωστό δρόμο. Επί του παρόντος, έτσι;

Κι εδώ πάντως, χωρούν… αστερίσκοι. Πρώτος:  Στην γενική παραδοχή περί ελλειμματικού ρόστερ εντάσσεται κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Παραδέχθηκε κι ο ίδιος πως έγιναν λάθη στα μεταγραφικά. Και χρειάζονται ενισχύσεις. Δεύτερος: Εξακολουθούμε, να θεωρούμε πως σε βάθος χρόνου, με το υφιστάμενο ρόστερ , δεν θα βγάλει σε πέρας τις υποχρεώσεις του. Τρίτος και τελευταίος αστερίσκος: Οφείλουμε, να παραδεχθούμε… Να παραδεχόμαστε, οφείλουμε σε κάθε αναφορά μας, πως ο ΠΑΟΚ κτυπήθηκε ανηλεώς από …τσουνάμι τραυματισμών. Κι επί του παρόντος στέκεται ορθός. Και καμαρωτός βεβαίως, βεβαίως!

Έτσι είναι αλλά… Το «δος ημίν σήμερον» του «Πάτερ ημών» (Θεέ μας συγχώρα μας για την επίκληση του) δε «χωρά» στη συγκεκριμένη περίπτωση τού ΠΑΟΚ. Τούτο επειδή κατά πως λένε στις διαφημίσεις Τραπεζών: «Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εγγυώνται τις επόμενες»!

Ο Κυπελλούχος πάντως, πέρασε νικηφόρα από το Πάρκεν Στάντιον κόντρα στο φαβορί του Ομίλου του, την Κοπεγχάγη, με Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ολιβέιρα, Ροντρίγκο εκτός αποστολής. Κι Ελ Καντουρί, Βαρέλα, Αουγκούστο στον πάγκο. Ε, δεν μπορεί, να μη σημαίνει κάτι αυτό. Δε σημαίνει φυσικά, τα πάντα! Έτσι;

Εν κατακλείδι, ο ΠΑΟΚ επί του παρόντος τουλάχιστον, δικαιώνει όσους πίστεψαν στο υφιστάμενο ρόστερ του. Δικαιώνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος το… έστυψε. Κι έβγαλε ζουμί! Κι εδώ μην παρεξηγηθούμε. Δε εννοούμε το ζουμί της «γριάς της κότας» σύμφωνα με τη λαϊκή παροιμία. Τούτο επειδή πολλά λέγονται κι ακούγονται με το μο ηλικίας των ενδεκάδων του «δικέφαλου». Δικαιώνει και τον Ιβάν Σαββίδη για το ρίσκο του με την εκ νέου επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όλα αυτά επί του παρόντος. Μην το λησμονείτε…