Εντυπωσιακό «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά

Πρεμιέρα με την πρώτη καλημέρα και πολύ χαμόγελο για την Φαίη Σκορδά

Το «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» έκανε πρεμιέρα χθες στον ΣΚΑΪ και  το κοινό αγκάλιασε με θέρμη την πρώτη «καλημέρα»της Φαίης Σκορδά από το εντυπωσιακό, τηλεοπτικό της σπίτι, δίνοντας στην εκπομπή την πρώτη θέση στην πρωινή ζώνη της Δευτέρας, με ποσοστό 21,4% στο γενικό σύνολο και 18,9% στο δυναμικό κοινό ενώ στο γυναικείο κοινό 18-24 σημείωσε μέσο όρο 51,3%.

Μετά την πρεμιέρα, η αγαπημένη παρουσιάστρια συνοδευόμενη από την ομάδα της εκπομπής υποδέχτηκε εκπροσώπους των media σε ένα χαλαρό, μεσημεριανό γεύμα στο NATU. Ο υπέροχος χώρος του εστιατορίουστον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, είχε διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση ενώ ο executive chef του εστιατορίου και συνεργάτης της εκπομπής, Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε επιμεληθεί ένα εξαιρετικό μενού για τους καλεσμένους.

Η Φαίη Σκορδά, έχοντας στο πλευρό της την Έλενα Χριστοπούλου, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Άγγελο Βουράκη, τον Θεοδόση Πάνου και τη Βάσια Μαυράκησυνομίλησαν σε χαλαρό κλίμα, με παλιούς και νέους φίλους, εκπροσώπους του Τύπου, για όλα. Η πρεμιέρα της εκπομπής, η επικαιρότητα, η ουσία της αληθινής ψυχαγωγίας ήταν κάποια από αυτά ενώ οι αστρολογικές αναζητήσεις δεν έλειψαν όπως είναι αναμενόμενο με την καθηγήτρια Αστρολογίας Βάσια Μαυράκη στην παρέα, η οποία και έλυσε πρόθυμα κάθε απορία για το τι επιφυλάσσουν τα άστρα για κάθε ζώδιο!

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος αεικίνητος στο χώρο, μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα στο “Πρωινό μας”  και μαζί με τον Δημήτρη Χριστοφιλέα,συνιδιοκτήτη του Δειπνοσοφιστήριον Catering, φρόντισαν για την κάθε λεπτομέρεια του γεύματος.