Η εμμονή με τον Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό

Είναι ανεξήγητο πως ο Μολδαβός παίζει ακόμα στον Ολυμπιακό

Η περίπτωση του Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό είναι απ’ αυτές που προκαλούν μεγάλη συζήτηση και κυρίως απορίες.

Είναι το μέγεθος ενός συλλόγου όπως ο  Ολυμπιακός που ότι κι αν συμβαίνει στην ομάδα αποτελεί πόλο έλξης, προκαλεί συζητήσεις, διαφωνίες και αναταραχή όταν η ομάδα δεν πάει καλά.
Ο Μολδαβός είναι στο στόχαστρο. Είναι ο χειρότερος παίκτης και σε κάθε παιχνίδι είναι μέσα σε όλες τις φάσεις που ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ. Δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος τις κακής εικόνας του Ολυμπιακού.
Είναι όμως ο παίκτης οποίος γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος για όλους.
 Δεν είναι ο αριστερός μπακ για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν βελτιώνεται. Γίνεται χειρότερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ούτε ο ίδιος δουλεύει ούτε κανείς προσπαθεί να τον βελτιώσει. Λένε ότι τον έχουν κάψει. Οτι φταίει ο πρώην (Μαρτίνς). Δεν έχει δυνάμεις. Πλέον δεν έχει ούτε μυαλό ούτε ψυχή με το διαρκές ντεφορμάρισμα του.

Μόνο κακό κάνει στον Ολυμπιακό

Δεν είναι ο μπακ για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Αυτή τη στιγμή ακόμα και ένα τερματοφύλακα να βάλεις θα είναι σίγουρα καλύτερος από το νεαρό αριστερό μπακ.
Έχει παίξει σε όλα τα ματς, προσπαθεί, δίνει τα πάντα, ότι έχει ότι του έχει απομείνει αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό.
Σε ομάδες σε όπως ο  Ολυμπιακός κάθε λάθος κοστίζει, φαίνεται και διογκώνεται όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.
Η εμμονή της χρησιμοποίησης του Ρέαμπτσιουκ είναι ακατανοητή και μόνο κακό κάνει στον παίκτη και την ίδια την ομάδα.
 Ο κόσμος το βλέπει, απορεί και διαμαρτύρεται. Ο νεαρός μπακ συγκεντρώνει όλα τα πυρά. Προφανώς είναι άδικο αυτό που συμβαίνει καθώς δεν είναι ο βασικός και μοναδικός υπεύθυνος για την αδυναμία του Ολυμπιακού να φτάσει σε νίκες.
Χρειάζεται ξεκούραση, να ανέβει ψυχολογία του, να δουλέψει πολύ, κάτι που σε καμία περίπτωση δε γίνεται εδώ και καιρό. Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί μόνο να τρέχεις.
Με τον Μαρσέλο φαίνεται ότι θα πάει ο Μολδαβός στον πάγκο.
 Η καριέρα του δεν φαίνεται να έχει μεγάλη διάρκεια πλέον στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Θα πρεπε ήδη να έχει πάει στοπάγκο. Κυρίως για να ξεκουραστεί και να αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία. Αυτό που γίνεται με την διαρκή χρησιμοποίηση του μόνο κακό κάνει και μάλιστα μεγάλο τόσο στον ίδιο όσο και σε όλη την ομάδα του Πειραιά.
Είναι από τις περιπτώσεις που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει σε ένα προπονητή και στην εμμονή του να χρησιμοποιεί ένα παίκτη που είναι σε μία από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του.