Καμία έκπληξη…

Όχι και «βόμβα» η αποπομπή της Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ. Η θέση Ρέμου στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η ωραία Αθηναία, Αναστασία Παντούση. Κακό φεγγάρι για Μπακοδήμου, Σκορδά. Ο Ζούλας στην ΕΡΤ για την ΕΡΤ. Προ λάθους η Τουμασάτου!

Τι να περιμένουμε Αντώνη; Και να μη βιαζόμαστε; Ξέρεις κάτι, το οποίο δεν ξέρουμε για την «Κιβωτό του Κόσμου»;
Συνήγορος του πατέρα Αντώνιου εμφανίσθηκε ο Ρέμος. Δικαίωμα του. Ίσως κι υποχρέωση του επειδή συνέβαλε στην δημιουργία της. Ποιος όμως, δικάζει τον μέχρι πρότινος επικεφαλής του Ιδρύματος; Δεν είναι δικαστές οι δημοσιογράφοι, Αντώνη; Κι όσοι κάνουν τους δικαστές, δεν είναι Δημοσιογράφοι!
Άγιος να είσαι όμως, κολάζεσαι με τον πακτωλό χρήματος στους λογαριασμούς πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας. Λέτε να μην ήξερε ο ένας πως διαχειριζόταν τα χρήματα η άλλη;
Διαφωνώ οριζόντια και κάθετα με όσες κι όσους είτε συνηγορούν είτε κατηγορούν στα περί της «Κιβωτού του Κόσμου» αλλά έχουν εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη! Οξύμωρες οι παρεμβάσεις τους.
«Βόμβα» η αποπομπή της κυρίας (καθώς για κυρία πρόκειται, ειλικρινά) Κουτροκόη από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Καθώς η Ντόρα αναζητά ευθύνες στους μέχρι πρότινοςσυναδέλφους  της. Είναι δικές της οι ευθύνες. Τα πολιτικά δεν είναι ο χώρος της. Γιατί έμπλεξε σε αυτά;
Όφειλε δε, καθώς η κυρία Κουτροκόη δεν είναι νεοσσός, να γνωρίζει πως η τηλεόραση είναι στυγνή! Ό, τι δε χωνεύει, το αποβάλλει! Ποιος είναι η τηλεόραση είναι ένα θέμα! Στην περίπτωση της, ας το ψάξει λίγο.
Η γλυκύτερη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση έχει ονοματεπώνυμο. Αναστασία Παντούση. Ωραία είναι. Σεμνή είναι. Ηθοποιός είναι. Χαμογελαστή είναι. Τι άλλο χρειάζεται για είναι η γλυκύτερη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση;
Μέχρι κι η  κορυφαία Ελένη Μενεγάκη την αποδέχθηκε έτσι! Η ωραία κι αειθαλής Ελένη υποκλίθηκε στην γλυκύτητα και στη σεμνότητα της ωραίας Αθηναίας.
Μπακοδήμου και Σκορδά δεν είναι σε καλό φεγγάρι! Και δεν προβλέπεται να είναι για εφέτος, τουλάχιστον.
Αμφότερες πασχίζουν, να βρουν τα πατήματα τους στον παραπαίοντα στις εκπομπές, ΣΚΑΙ. Σύμπτωση;
Οι νέες και μάλλον τελευταίες οδηγίες είναι οι  ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και στροφή της θεματολογίας σε lifestyle θέματα. Εύκολα λόγια, δύσκολα έργα!
Μεγάλη επιτυχία της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Φιλοξένησε τον πρόεδρο της Δημόσιας Τηλεόρασης Κωνσταντίνο Ζούλα. Τεράστια αποκλειστικότητα. Συνέντευξη που έσπαζε κόκαλα!
Μπορούσαν, να κάνουν κι αλλιώς Ζαμπέτογλου κι Αναγνωστόπουλος; Οι άνθρωποι κάνουν μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν πήραν την εκπομπή με το ΑΣΕΠ!
Γη κι ύδωρ προσφέρουν στην παραγωγή του Survivor… Όσοι επιθυμούν, να επιστρέψουν στο reality που είναι προσφέρεται κι ως παιγνίδι. Μέχρι και συμβόλαιο με σχεδόν μηδενικές αποδοχές προσφέρθηκε από νεαρά η οποία έχει παρελθόν στο Survivor.
Πάνε, να σκάσουν πρωταγωνιστές του Survivor το τηλέφωνο των οποίων δεν κτυπά από την παραγωγή του. Βάζουν λυτούς και δεμένους για λένα τηλεφώνημα. Και δεν είναι μόνον το χρήμα. Είναι κι η προβολή με την προοπτική, να μείνουν στην επιφάνεια της επικαιρότητας. Κι ό, τι προκύψει!
Πρότυπο η κυρία Τουμασάτου! Σε όλα της η γοητευτική ηθοποιός ξεχωρίζει με όσα κάνει και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με την καλοσύνη της είναι μοναδική στον χώρο της. Γι’ αυτήν η φύση χαρίζει στην Μαριάνα  φρεσκάδα, δροσιά κι ομορφιά!
Εάν κι εφ’ όσον όμως, μπλέξει με τα κομματικά, η κυρία Τουμασάτου θα απογοητεύσει πολύ κόσμο.Θα χαλάσει την εικόνα της με την ευρειών διαστάσεων αποδοχή της!