«Πάς ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται [Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, ιδ’11]

Βανδή και Βισση, Κορομηλά και Μενεγάκη. Ο Μπισμπίκης στην Πάολα. Ξεκατίνιασμα, ξεμάλλιασμα το εθνικό μας άθλημα! Τι άλλο; Ο Παπακαλιάτης κι ο Ντέι Λιούις. Η Νατάσσα σας φταίει; Το δράμα Λίντας και Μαίρης.

Σε πρώτη μόστρα η φωτογραφία με την τάδε καλλιτέχνιδα γυμνή. Ντυμένη δε θα έβλεπε φωτό της σε τέτοια μόστρα. Συμπέρασμα; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δεν αγιάζει την τέχνη. Η γύμνια δεν αποτελεί εφαλτήριο για την τάδε καλλιτέχνιδα. Για οποιαδήποτε η γύμνια δεν αποτελεί ακόμη και σκαλοπάτι!
Mostra: Ιταλική λέξη. Επίδειξη. Φιγούρα.
Παρά ταύτα οι καλλιτέχνιδες, κατά κανόνα, στις πίστες τουλάχιστον,  προτιμούν ελαφρύ ρουχισμό.
Από κορμί, φωνή. Κι από φωνή, κορμί. Ή κάπως έτσι!
Επιμένει η Ρούλα, μία είναι η Ρούλα, στο παρόν να ανταγωνίζεται το παρελθόν της. Δεν την ωφελεί. Ίσως μάλιστα, την βλάψει κιόλας στο μέλλον.
Δε χάνει πλάντωςμ, το χιούμορ της η κυρία Κορμηλά. «Πότε τελειώνει το Μουντιάλ;» αναρωτήθηκε στο twitter. Τρόλαρε έτσι την τηλεθέαση της, την οποία συνέτριψε συνέθλιψε το σαββατόβραδο η παρέα του Μέσι!  Αργεντινής.
Ό, τι και να κάνει η Βανδή, Βίσση δε γίνεται. Όπως κι η Μενεγάκη δε γίνεται Κορομηλά ό, τι και να κάνει. Αυτές είναι μεγέθη τα οποία δε συγκρίνονται. Η κάθε μία είναι κορυφαία στο είδος της και στην εποχή της.
Δε μιλάνε πια, η Αναστασοπούλου με την Βαλαβάνη. Ήταν φίλες μεν,. Τα χάλασαν, δε. Η Ευριδίκη τα έφτιαξε με τον τέως της Πηνελόπης. Κάτι θέματα που έχει ο κόσμος.
Και καλά η μία είναι ηθοποιός. Η άλλη τι είναι; Συγνώμη δηλαδή, που δεν ξέρω αλλά τελικά, τι είναι;
Ένα κερί για την υγεία της Ρένας Κουμιώτη και της Μαίρης Λίντα! Υγιείς όσο μπορούν είναι. Όχι, όσο θέλουν. Στο Γηροκομείο της Αθήνας κατοικοεδρεύουν πλέον, αυτές οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού.
Δυστυχώς δεν απαθανατίσθηκε η στιγμή που ξανάσμιξαν ξεσπώντας σε γοερά κλάματα.
Δεν είναι δυνατόν, ο Μπισμπίκης να πιάσει μόνιμο στασίδι στο μαγαζί της, σαν το καλό κρασί, Βανδή και του ωραίου Μάστορα των «Μελισσών». Αλίμονο. Γι’ αυτό ο Βασίλης διασκέδαζε μέχρι πρωίας στον ασυναγώνιστο Πλούταρχο και στην αξεπέραστη Πάολα!
Εθνικό άθλημα, το ξεκατίνιασμα και το ξεμάλλιασμα! Και καλά στον χώρο της τέχνης αλλά και στον χώρο της επιστήμης; Μετεωρολόγοι, σεισμολόγοι και Ραφαέλα Καρά ένα κουβάρι έγιναν. Κι εκτέθηκαν!
Η Βίκυ Χατζηπαντελή έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά. Που είναι ρε, γυναίκα εκείνα τα παλιά μου τα παπούτσια;
Κόβεται εκπομπή. Είναι που ξύνει τον πάτο της τηλεθέασης στο κανάλι. Και κλαααάμα η παρουσιάστρια στην αγκαλιά του στελέχους του καναλιού!
Ο Ουγγαρέζος μας διαβεβαιώνει: «Με τη Μενεγάκηείναι όλα καλά. Αυτό να έχετε στο μυαλό μας». Μέσα του είσαι, Δημήτρη. Ακόμη εκείνα τα παλιά μου τα παπούτσια, ρε, γυναίκα;
Δικαίωμα της Μποφίλιου να φορά ό, τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει, Δε ζήτησε η Νατάσσα να την ψηφίσουμε ως βουλευτίνα του ΚΚΕ! Τη φωνή της αγαπούμε. Αυτήν απολαμβάνουμε. Κι αυτή δεν χαλιέται με κομματικές ταυτότητες.
Όπως η δημοφιλής καλλιτέχνιδα δεν αποκλείει από τις συναυλίες μη αριστερούς ψηφοφόρους, έτσι κι εσείς, που τη «θάβετε» μην την αποκλείεται αριστερές καλλιτέχνιδες  από τις επιλογές σας!
Παπακαλιάτης: «Σε ταινία για τη ζωή μου, θα ήθελα να με υποδυθεί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις», Υπερταλαντούχε Χριστόφορε, «πάς ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται [Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, ιδ’11]