Κυριάκο, η ακρίβεια θα σε «καταπιεί»!

Στα χαρακώματα στα ράφια των σούπερ μάρκετς η ΝΔ χάνει ό, τι κερδίζει σε άλλα μέτωπα. Στην διαδρομή από το ταμείο τους στο σπίτι αναποφάσιστοι αποφασίζουν. Κι αποφασισμένοι τα «γυρίζουν».

Σε βούτυρο στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται η ακρίβεια στα σουπερ μάρκετς.  Τον κόσμο γυρίζει ανάποδα η ΝΔ, για να εξασφαλίσει πρωτιά και διαφορά στις εκλογές . Κι ο ΣΥΡΙΖΑ  αφού είδε κι απόειδε με τις αλλεπάλληλες λαθεμένες επιλογές αντιπολίτευσης, φαίνεται να σα να προτιμά πλέον, την στρατηγική του «ώριμου φρούτου».

   Στην Κουμουνδούρου τρίβουν τα χέρια τους για το ράλι ανόδου των τιμών και το ράλι καθόδου των ποσοτήτων στα ράφια των σουπερ μάρκετς. Στην Πειραιώς τραβούν τα μαλλιά τους. Η ακρίβεια εξελίσσεται σε ουσιαστικό κριτήριο των εκλογών.

  Το λέει η καθημερινότητα των πωλητών. Το λένε τα γκάλοπ. Το λένε τα τηλεοπτικά κανάλια. Είναι γεγονός. Κυριάκο, η ακρίβεια θα σε «καταπιεί»!

  Ό, τι κερδίζεις σε όλα τα άλλα «μέτωπα», το χάνεις στο «μέτωπο» των σούπερ μάρκετς. Στα χαρακώματα των ραφιών χάνεις τη μία μάχη μετά την άλλη. Μετά μάλιστα, τις αποκαλύψεις για εξαπάτηση του αγοραστικού κοινού με τις αλλαγές στις ποσότητες των συσκευασιών στα διάφορα προϊόντα, η ακρίβεια έχει πάρει το πάνω χέρι προεκλογικά.

  Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, που δε λέει να ψηλώσει από το κόντεμα στη ΝΔ σε άλλα θέματα, βλέπει άσπρη μέρα προεκλογικά με την ανεξέλεγκτη επέλαση της ακρίβειας. Παρασύρει στο διάβα της κάθε λογής επιδόματα, αυξήσεις στους συνταξιούχους, παροχές σε νέες και νέους, φορολογικές ελαφρύνσεις και λοιπές προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ.

   Η ακρίβεια ξεπέρασε σε επίδραση και τα «κοράκια»και τις «ύαινες» του τραπεζικού συστήματος. Τα Fundκαι τις Εισπρακτικές που οργιάζουν σε βάρος των απροστάτευτων από την Πολιτεία πολιτών.

  Δεν γνωρίζουμε σήμερα τι θα πει μεθαύριο, Δευτέρα ον Πρωθυπουργός στην έκτακτη Συνέντευξη Τύπου. Κι αγγέλους να κατεβάσει, εάν δεν κατέβουν οι τιμές στα ράφια εκλογές ο Κυριάκος δεν κερδίζει.

  Ο δίαυλος κατοικίας- σούπερ μάρκετς λειτουργεί σε βάρος της ΝΔ. Έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Ακόμη και σε προϊόντα του περίφημου «καλαθιού» μειώθηκαν οι ποσότητες. Κι οι μόνοι μη κερδισμένοι είναι οι πολίτες. Οι ψηφοφόροι δηλαδή!

ΜΗΝΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ